Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Geen verzendkosten binnen Nederland* !
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

HOE HET OOIT BEGON

Een persoonlijke wens
WAAROM MICCY'S?
MICCY'S, NIET ZOMAAR EEN OORBEL

Miccy's oorbellen zijn geen sierraden in de klassieke zin van het woord. Het zijn stuk voor stuk met de handgemaakte, en daarom unieke mode statements. 

Elke statement oorbel uit onze collectie zegt iets over jou, over jouw gevoel voor kleur, je keuze voor kwaliteit en jouw unieke karakter.

Miccy's oorbellen zijn daarom de perfecte aanvulling op je Little-Black-Dress of die jeans die jou als gegoten zitten. Maar ook HET statement bij die nieuwe cocktail dress.

Not just an earring, it's a Miccy's !

DE VROUW ACHTER MICCY'S
MICHELLE DE HOOGH

Miccy's is vernoemd naar haar oprichtster: Michelle de Hoogh (ookwel Mic of Miccy genoemd). Zoals met zoveel succesverhalen begon het verhaal van Miccy's met een persoonlijke wens. Toen Michelle wat uitgekeken raakte op de typische klasskieke gouden oorbellen en eigenlijk wat spannenders in haar oren droeg, merkte ze al snel dat ze allergisch was voor alles wat niet goud of zilver was. Gezien haar artistieke aanleg besloot ze daarom om voor zichzelf wat oorbellen te maken. Voordat ze het door had, werd ze overladen met vragen van vriendinnen om ook voor hun wat te maken; Miccy's was geboren. De verkoop geschiede eerst alleen online, maar spoedig ook via een snel groeiend netwerk aan mode boutiques in Nederland, Belgie en Italie.

GELOOF IN JEZELF
DE WERELD ALS SPEELTUIN

Waar Michelle ook gaat, overal krijgt ze complimenten over het design en de uitstraling van de oorbellen die ze draagt. Omdat ze een internationaal leven leidt kwam er al snel aandacht vanuit diverse landen. Miccy's is in de laatste paar jaar snel gegroeid en heeft nu niet alleen verkooppunten in Nederland, maar ook in Brazilië, Aruba, Curacao en Dubai. Miccy's ontwerpen werden al snel bekend onder (en gespot bij) beroemdheden en leden van diverse koninklijke huizen. Je ziet de oorbellen ook vaak in magazines en in TV programma's zoals Holland's Next Top Model. 

KWALITEIT
ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS

Miccy's hecht heel veel waarde aan het leveren van een kwaliteitsproduct dat jou helemaal blij maakt. Het beste compliment dat we kunnen krijgen is enthousiaste cliënten die graag nog een van onze kunstwerkjes kopen of Miccy's introduceren bij hun vriendinnen: echte ambassadeurs.  

Miccy's aandacht voor de kwaliteit blijkt uit de schitterende materialen die worden gebruikt en de verfijnde manier waarop de producten met de hand tot perfectie worden gebracht.

Elk detail telt. Of dat nu het Miccy's logo in elke oorhaak, de precieze afwerking van de achterzijde van de Patch Art oorbellen, de schitterende verpakking of het handgeschreven persoonlijke kaartje bij de bestelling is. Niets wordt aan het toeval overgelaten.