Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

Cliënten van Miccy’s hebben het recht om via miccys.com aangekochte producten te retourneren en een terugbetaling van de aankoopprijs te vragen of om te ruilen tegen een ander product binnen 15 kalender dagen na de aankoop.

Terugname van het product en terugbetaling van het aankoopbedrag of omruiling zal binnen 5 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product plaats vinden mits aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Een kopie van de originele aankoopnota is bijgesloten
  • Het product is ongebruikt
  • Het product is onbeschadigd
  • Het product wordt geretourneerd in de originele verpakking.

 

In het geval dat je een aangekocht product wil retourneren, neem dan via het contactformulier of telefonisch contact op met ons atelier in Den Haag. Om onze dienstverlening te verbeteren horen we graag waarom je het product wil retourneren.

 

We verzoeken je vervolgens het product, goed verpakt, te verzenden aan:

 

MICCY’S JEWELZ
Binkhorstlaan 36, M2.05
2516 BE Den Haag
The Netherlands

OMRUILEN
Indien je het aangekochte product wil omruilen voor een ander product, dan zal een eventueel prijsverschil met je verrekend worden. Eventueel bij de originele aankoop in rekening gebrachte verzendkosten zullen niet worden vergoed of verrekend.

TERUGBETALING NA RETOUR
Als cliënt van Miccy’s heeft u recht om binnen 15 dagen het volledige aankoopbedrag terug te vragen, inclusief de in rekeninggebrachte verzendkosten. De kosten van het retourzenden worden niet vergoed.

Terugbetaling zal op dezelfde wijze geschieden als de originele betaling. Ook is het mogelijk terugbetaling in Miccy’s waardebonnen te ontvangen.

Omruilen en retouren van niet via miccys.com aangeschafte producten dient via het originele verkooppunt plaats te vinden.

Miccy’s behoudt zich het recht voor om verzoeken tot retourneming of omruiling af te wijzen als het product niet in een goede staat, ongebruikt en/of in de originele verpakking retour ontvangen wordt.