Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

VAKMANSCHAP

Niet zomaar een oorbel, het is een Miccy's
ATELIER
DE KUNST VAN HET CREËREN

Miccy’s staat vooral bekend om de bijzondere ontwerpen van haar oorbellen. De creativiteit spat er vanaf. Vooral de modellen uit de Dreams Collectie zijn kleine kunstwerkjes, maar altijd met een knipoog. Er is immers nog tijd genoeg om serieus te worden als we ouder zijn….

DE MOOISTE KWALITEIT
ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS

We staan niet alleen bekend om onze geweldige ontwerpen, maar ook om de hoge kwaliteit van al onze producten en onze ongeëvenaarde service.

We werken alleen maar met premium materialen zoals Swarovski kristal, zoet water parels, leer en veel meer. Alle oorbellen zijn afgewerkt met onderdelen van vol 925 zilver, verguld met 18 karaats goud. De Signature collectie heeft zelfs oorbellen van vol 18 karaats goud.

Bij ons tref je geen holle oorhaken, of materialen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Immers, Michelle is zelf super allergisch aangelegd en daarom zijn alle producten nikkel vrij en ontworpen om allergische reactie te voorkomen.

Je herkent de echte Miccy’s aan het in de oorhaak ingegraveerde logo.

 

PUUR HANDWERK
MET LIEFDE GEMAAKT

Alle oorbellen in onze collectie zijn ontworpen door Michelle en zijn met de hand in specialistische ateliers op Miccy’s ontwerp en specificaties vervaardigd. Zo kost het onze specialisten tot wel 8 uur handwerk per paar uit de Dreams Collectie.

 

Alle onderdelen komen vervolgens samen in ons atelier in Den Haag, Nederland, voor een laatste kwaliteitscontrole en om tot een oorbel te worden samengesteld.

 

We geloven sterk in fair-trade en goede werkomstandigheden. Miccy’s stelt daarom hoge eisen aan de ateliers waar we over de hele wereld mee samenwerken. Medewerkers van Miccy’s hebben deze ateliers bezocht en garanderen dat al onze producten kinderarbeid vrij zijn, onder goede omstandigheden vervaardigd worden en dat de medewerkers op een faire manier beloond worden.

UNIEKE DESIGNS
STAP IN DE SPOTLIGHTS

Casual chic, oftewel het mixen van culturen, kleuren en materialen zijn de tweede natuur van Miccy’s. Ieder ontwerp vertelt zijn eigen verhaal, maar belangrijker: ze vertellen ook een verhaal over jou!

Zo kies je soms voor een tijdloos icoon uit de Essentials Collection, terwijl je op een ander moment de zomer wil uitdragen door een paar knalgele Citroenen of roze Flamingo’s van de Dreams Collection te dragen.

FOR YOU
JOUW WENS GAAT IN VERVULLING

Omdat wij geloven in echt handwerk en authenticiteit, zijn onze designs altijd gemaakt in kleine oplages en kunnen ze op speciaal verzoek gepersonaliseerd worden.

SERVICE
JIJ BENT ONZE KONINGIN

Bij Miccy's staat onze klant altijd op nummer een. We streven ernaar je als een koningin te bedienen, zelfs bij schade of verlies. We staan altijd klaar om je te helpen. Omdat we met kleine series werken, is het mogelijk dat we niet altijd een passend onderdeel vinden om je paar weer complete te maken, maar we zullen altijd proberen een oplossing te vinden en je zo goed mogelijk proberen van dienst te zijn.

We weten dat je het liefst je aankoop dezelfde dag nog in huis zou willen hebben als je online hebt gewinkeld. Daarom doen we ons uiterste best je aankoop dezelfde dag nog te maken en te verzenden zodat je het de volgende dag al in huis hebt*.

ACHTER DE SCHERMEN
DE WERELD VAN MICCY'S