Je winkelwagen is op dit moment leeg.

Want to gift some items?
Please continue to Shopping Cart for Gift notes.

Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze Waardebonnen.

Free Shipping in Netherlands

Geen verzendkosten binnen Nederland

VAKMANSCHAP VAKMANSCHAP
Often copied, never matched Often copied, never matched
ATELIER
THE ART OF CREATING JEWELLERY DE KUNST VAN HET CREËREN

Na jaren te hebben gewerkt aan het perfectioneren van het handwerk en het laten zien van creativiteit, is Miccys bekend om haar hoge kwaliteit, fashionable oorbellen en statement ontwerpen. Miccys houdt van oorbellen met een knipoog. Er is tijd genoeg om serieus te zijn als we ouder worden. Onze oorbellen passen niet alleen bij je nieuwste jurk of tas, maar vertelllen ook een verhaal. Bij Miccys durven we anders te zijn, net als jij. 

Miccy’s staat vooral bekend om de bijzondere ontwerpen van haar oorbellen. De creativiteit spat er vanaf. Vooral de modellen uit de Dreams Collectie zijn kleine kunstwerkjes, maar altijd met een knipoog. Er is immers nog tijd genoeg om serieus te worden als we ouder zijn….

Elk ontwerp komt van de hand van onze oprichtster, Michelle. Onze ontwerpen zijn niet alleen een perfecte aanvulling op je nieuwe tas of bij je nieuwe jurk, maar vertellen bovenal een verhaal. Of het nu gaat om de konijnen uit de hoge hoed, de echte vlindervleugels of een popcornbakje dat meer dan acht uur handwerk kost, bij Miccy’s durven we te verrassen.

We zijn gewoon net wat anders, net als jij!

HOOGSTE KWALITEIT
ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

Bij Miccys doen we geen concessies als het op kwaliteit aankomt. Daarom werken we alleen maar met premium materialen zoals Swarovski kristal, zoet water parels, leer en veel meer. Alle oorbellen zijn afgewerkt met onderdelen verguld met 18 karaats goud en een basis van 925 zilver. De Signature collectie heeft zelfs oorbellen van puur 18 karaats goud. Ieder stuk is handgemaakt en afgewerkt in ons atelier in Nederland. Omdat Miccys founder Michelle zelf super allergisch is, zijn alle producten nikkel vrij en ontworpen om allergische reactie te voorkomen.

We staan gelukkig niet alleen bekend om onze geweldige ontwerpen, maar ook om de hoge kwaliteit van al onze producten en onze ongeëvenaarde service.

We werken alleen maar met premium materialen zoals Swarovski kristal, zoet water parels, leer en veel meer. Alle oorbellen zijn afgewerkt met onderdelen van vol 925 zilver, verguld met 18 karaats goud. De Signature collectie heeft zelfs oorbellen van vol 18 karaats goud.

Bij ons tref je geen holle oorhaken, of materialen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Immers, Michelle is zelf super allergisch aangelegd en daarom zijn alle producten nikkel vrij en ontworpen om allergische reactie te voorkomen.

Je herkent de echte Miccy’s aan het in de oorhaak ingegraveerde logo.

 

ECHT HANDWERK
MADE WITH LOVE MET LIEFDE GEMAAKT

All of our earrings are made by hand and with love. The preparation of some of the items in our Dreams Collection may take up to eight hours per pair. Miccy's is driven by passion and quality, but is also a strong believer of fair trade, good working conditions and social responsibility. As such, Miccy's always ensures that the ateliers we work with comply with our ethical and work standards. Miccy's guarantees that no child-labour is being used and that all of our suppliers are reputable companies that treat their staff in a fair way. Miccy's staff regularly performs audits at their key suppliers.

Alle oorbellen in onze collectie zijn ontworpen door Michelle en zijn met de hand in specialistische ateliers op Miccy’s ontwerp en specificaties vervaardigd. Zo kost het onze specialisten tot wel 8 uur handwerk per paar uit de Dreams Collectie.

 

Alle onderdelen komen vervolgens samen in ons atelier in Den Haag, Nederland, voor een laatste kwaliteitscontrole en om tot een oorbel te worden samengesteld.

 

We geloven sterk in fair-trade en goede werkomstandigheden. Miccy’s stelt daarom hoge eisen aan de ateliers waar we over de hele wereld mee samenwerken. Medewerkers van Miccy’s hebben deze ateliers bezocht en garanderen dat al onze producten kinderarbeid vrij zijn, onder goede omstandigheden vervaardigd worden en dat de medewerkers op een faire manier beloond worden.

UNIEKE ONTWERPEN
MAKE A STATEMENT DURF JEZELF TE LATEN ZIEN

Casual chic- mixen van culturen, kleuren en materialen zijn Miccys tweede natuur geworden. Iedere oorbel verteld zijn eigen verhaal, maar nog belangrijker: de oorbellen vertellen ook jou verhaal! Soms ga je voor een tijdloos icoon uit de Essentials Collection, terwijl je op een ander moment wil opvallen door een paar popcorn oorbellen te dragen van de Dreams Collection.

Casual chic, oftewel het mixen van culturen, kleuren en materialen zijn de tweede natuur van Miccy’s. Ieder ontwerp vertelt zijn eigen verhaal, maar belangrijker: ze vertellen ook een verhaal over jou!

Zo kies je soms voor een tijdloos icoon uit de Essentials Collection, terwijl je op een ander moment de zomer wil uitdragen door een paar knalgele Citroenen of roze Flamingo’s van de Dreams Collection te dragen.

FOR YOU
YOUR WISH IS OUR COMMAND JOUW WENS GAAT IN VERVULLING

Omdat wij geloven in echt handwerk en authenticiteit, zijn onze designs altijd gemaakt in kleine oplages en kunnen ze op speciale aanvraag persoonlijk worden aangepast personally.

Omdat wij geloven in echt handwerk en authenticiteit, zijn onze designs altijd gemaakt in kleine oplages en kunnen ze op speciaal verzoek gepersonaliseerd worden.

SERVICE
YOU ARE OUR QUEEN JIJ BENT ONZE KONINGIN

Bij Miccys staat onze klant altijd op nummer een. We streven ernaar je te behandelen alsof je de koningin bent. Zelf bij schade of verlies, we zijn er om jet e helpen. Omdat we met kleine series werken, is het mogelijk dat we niet altijd een passend onderdeel vinden om je paar weer complete te maken, maar we zullen altijd proberen een oplossing te vinden en je zo goed mogelijk proberen van dienst te zijn. We weten dat je het liefst je aankoop dezelfde dag nog in huis zou willen hebben als je online hebt gewinkeld. Daarom doen we ons uiterste best je aankoop dezelfde dag nog te maken en te verzenden zodat je het de volgende dag al in huis hebt*.

Bij Miccy’s staat onze klant altijd op nummer een. We streven ernaar je als een koningin te bedienen, zelfs bij schade of verlies. We staan altijd klaar om je te helpen. Omdat we met kleine series werken, is het mogelijk dat we niet altijd een passend onderdeel vinden om je paar weer complete te maken, maar we zullen altijd proberen een oplossing te vinden en je zo goed mogelijk proberen van dienst te zijn.

We weten dat je het liefst je aankoop dezelfde dag nog in huis zou willen hebben als je online hebt gewinkeld. Daarom doen we ons uiterste best je aankoop dezelfde dag nog te maken en te verzenden zodat je het de volgende dag al in huis hebt*.

ACHTER DE SCHERMEN ACHTER DE SCHERMEN
MICCY'S WORLD MICCY'S WORLD