Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

Sieraden zijn er in alle kleuren, vormen, materialen en maten en je kunt ze bij wijze van spreken op iedere hoek van de straat kopen. Maar heb je dan iets unieks? Nee, dat niet persé. Jammer, want jij wil juist shinen met jouw bijzondere oorbel of armband. Een sieraden ontwerper biedt de oplossing. Die maakt het verschil. Sieraden ontwerper Miccy’s Jewelz maakt graag het verschil voor jou.

Sieraden ontwerper Miccy’s Jewelz laat jouw sieraden voor je spreken

Een sieraad is niet zomaar een stukje bling aan je lijf. Het moet juist een item zijn dat jou op je lijf geschreven is. Een sieraad dat qua kleur, vorm en materiaal uitstraalt wat jij die dag wilt laten zien. Vrolijk, mysterieus, feestelijk, zakelijk. Wat jou mood die dag ook is. Jouw sieraad moet deze uitstralen en versterken. Een goede sieraden ontwerper ontwerpt dan ook niet zomaar iets moois, maar sieraden met een eigen karakter. Sieraden die namens jou spreken, nog voordat jij een woord hebt gezegd.

Oorbellen collectie Armbanden collectie

Sieraden ontwerper Miccy’s Jewelz ontwerpt mode statements

Er zijn natuurlijk ontzettend veel winkels waar veel mooie klassieke sieraden te vinden. Maar daarin schuilt ook meteen het gevaar: het zijn maar sieraden. Alle sieraden zijn mooi en allemaal blinken ze. Maar is dat genoeg? Bij sieraden ontwerper Miccy’s Jewelz vind je het antwoord: nee, dat is niet genoeg. Tenminste, niet als jij echt iets bijzonders wilt (uit)dragen. Zodra je de bijzondere sieraden van Miccy’s Jewelz ziet, besef je dat dat kan. Als sieraden ontwerper creëren we namelijk altijd iets sprekends, anders dan anders. Niet zomaar een sieraad, maar een echt mode statement. Een item dat de aandacht trekt en leuke reacties uitlokt. Dát is wat een sieraad, naast mooi zijn, moet doen.  

Limited Editions van sieraden ontwerper

Wil je graag nog een stapje verder gaan en exclusief sieraad dragen, dan kun je bij een sieraden ontwerper vaak ook terecht voor een ‘Limited Editions’ collectie. Miccy’s Jewelz heeft deze ook. Hierin vind je exclusieve sieraden die slechts in kleine series zijn gemaakt. De kans dat je iemand anders tegenkomt met hetzelfde sieraad is dan ontzettend klein en de kans dat jij de show steelt met een heel bijzonder sieraad ontzettend groot.

Sieraden ontwerper Miccy’s Jewelz ontwerpt vanuit passie

Veel sieraden worden ontworpen om een mooie sieradenlijn uit te brengen voor een groot publiek. Sieraden van een onafhankelijk sieraden ontwerper kennen meestal een andere grondslag. De sieraden ontwerper wil vooral iets bijzonders maken. Het gaat en sieraden ontwerper meestal om een uniek ontwerp, minder om een breed publiek. Zo werkt het ook bij Miccy’s Jewelz. Miccy’s Jewelz is ooit ontstaan uit de wens om meer te kunnen dragen dan de klassieke gouden oorbel. Uit deze wens ontwikkelde zich een ware passie om steeds weer iets artistieks en unieks te maken. Dat zie je terug in alle sieraden van Miccy’s Jewelz.

Kwaliteit van een goede sieraden ontwerper

Wat je bij een goede sieraden ontwerper zoals Miccy’s Jewelz ook zult zien, is dat er oog is voor ieder detail. Van een perfecte afwerking van het sieraad zelf tot een schitterende verpakking en een persoonlijke touch bij de levering. Een sieraden ontwerper stopt extra veel liefde in zijn producten en dat voel je.

Oorbellen collectie Armbanden collectie