Wil je iets ruilen of retourneren?

Indien je een artikel hebt gekocht via de online store dient u deze terug te sturen naar de online store zodat we het geld terug kunnen storten op uw rekening of het product kunnen omruilen voor een ander artikel. Je kunt je producten binnen14 dagen na het plaatsen van je bestelling retournerenRetourneren is op risico en eigen kosten.

Artikelen vanuit de Miccy’s online store kunnen niet terug gestuurd worden naar de Miccy’s Boutique het is wel mogelijk om artikelen vanuit de online-store te retourneren of te ruilen in de Miccy’s Boutique in Westfield-Mall of The Netherlands.

Artikelen gekocht vanuit de online store die onder garantie vallen alsook klachten kunnen terug gestuurd worden naar de online-store en mogen ook terug gebracht worden in de Miccy’s Boutique.

Retourzendingen

In het geval dat je de producten niet wilt ruilen en niet wilt houden, kun je deze binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling terugsturen.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Verstuur de artikelen ongebruikt en goed verpakt, het liefst in de originele verpakking of een ander doosjes met een begeleidend schrijven aan ons retour.

2. Breng het pakket naar een door u zelf gekozen vervoerder. Bewaar voor de zekerheid het ontvangstbewijs van deze vervoerder.

3. Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het geld wordt overgemaakt. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Afhankelijk van de kredietinstelling kunnen overschrijvingen ongeveer 14 dagen duren. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop van de Miccy’s Online Store? Dan kun je het artikel retourneren of de artikelen omruilen voor een ander artikel. Een retourzending is mogelijk binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling en je krijgt het volledige aankoop bedrag terug gestort mits, de artikelen niet gedragen zijn en in de originele staat door ons binnen 14 dagen retour ontvangen. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening. Custom items kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe lang duurt het voordat mijn geld wordt terug gestort na een retourzending?

Terugbetalingen kunnen tot 14 dagen duren nadat je van ons een bevestiging hebt gehad dat de retour goed is ontvangen. Dit is afhankelijk van je bank.

Hoe weet ik datMiccy’s mijn retourzending heeft ontvangen?

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen sturen we een bevestiging per e-mail.

Mijn Miccy’s Online Store retourzending is kwijt of beschadigd, wat kan ik doen?

Je benaltijd zelf verantwoordelijk voor het retourpakket. Neem in dat geval contact op met betreffende pakketservice.