Oorbellen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Knopjes, oorbellen hangers, statement oorbellen, druppel oorbellen et cetera. In dit artikel gaan wij specifiek in op de oorbellen hangers en de collectie hangers bij Miccy's. Want wat wordt er verstaan onder hangers? Welk formaat hebben de hangers? Van welk materiaal zijn ze gemaakt? En wie is Miccy's? In dit artikel gaan wij dieper in op deze vragen en maken wij alles duidelijk. Dus wil jij meer weten over oorbellen hanger? Lees dan snel verder! 

Oorbellen hangers in de collectie van Miccy's 

De oprichtster Michelle, Miccy, was op een gegeven moment klaar met de klassieke gouden oorbellen en wilde iets nieuws. Met een dosis creativiteit begon ze haar eigen oorbellen hangers te ontwerpen. En met succes! Al snel was Miccy's geboren. Eerst voor vrienden, maar ondertussen is het bedrijf van Michelle ook in het buitenland succesvol. Miccy's staat voor jezelf durven zijn en daarom zijn de oorbellen uniek en handgemaakt. Uit jezelf met één van de volgende collecties: 

 • Essentials; 
 • Dreams; 
 • Signature. 

   Oorbellen hangers

   Oorbellen hangers

   Oorbellen hangers

   Oorbellen collectie Vakmanschap

   De Essentials zijn onze klassiekers. Vaak gekopieerd of geïnspireerd op elkaar, maar nooit geëvenaard. Perfect voor een simpele outfit of voor een cocktailjurkje. Deze collectie is ontzettend veelzijdig.  

   Bij deze collectie spreekt de naam voor zich. Collectie Dreams staat voor een wereld uit je dromen. Een chilipeper, een kreeft of een romantische vorming, niks is geks genoeg. Laat je creativiteit en persoonlijkheid spreken. 

   Signature is onze collectie met de meest unieke ontwerpen en gemaakt van vol 18K goud. Klassiek met een twist, een investering in jezelf. 

   Oorbellen hangers matchen op iedere outfit! 

   Oorbellen hangers zijn een investering in jezelf en in je outfit. Met deze aankoop zit je standaard goed en heb jij alles in huis om die outfit naar een hoger level te brengen. Van een simpele look met jeans, maak jij deze outfit elegant en stijlvol. Daarnaast is het ook gewoon hartstikke leuk om creatief om te gaan met jouw kleding en uiting van jouw persoonlijkheid. 

   Onze verschillende collecties van oorbellen hangers zorgen ervoor dat er voor iedere vrouw een mooi paar hangers beschikbaar is. En zie je die ene speciale oorbel er net niet tussen zitten? Dan kun je altijd het gesprek met ons aangaan! Dan kijken wij samen naar welke stijl jij mooi vindt en waar je precies naar op zoek bent. 

   Miccy's voor authentieke en handgemaakte oorbellen 

   Elk detail telt bij onze maken van onze oorbellen. Dit gaat van de met zorg gekozen verpakking tot aan ons logo in elke oorhaak. Jij als klant bent onze koningin. Onze aandacht voor kwaliteit blijkt uit onze materialen die we gebruiken en de manier waarop wij de oorbellen hangers tot perfectie brengen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.  

   Overal waar Michelle en onze ambassadeurs komen, krijgen ze complimenten over de oorbellen, het design en de uitstraling. Doordat Miccy's internationaal oorbellen levert, komen deze complimenten uit onder andere Dubai, Brazilië en Aruba. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel iemand anders met jouw oorbellen ziet lopen. Tevens is iedere oorbel zo uniek en speciaal dat er geen grote oplagen geproduceerd worden.  

   Wil jij ook jouw persoonlijkheid laten spreken en unieke oorbellen hangers scoren? Neem gerust contact met ons op of kijk in onze webshop!

   Oorbellen collectie Vakmanschap