Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

BOUTIQUE ANTWERPEN

Schuttershofstraat 25
WELKOM
STAP IN DE WERELD VAN MICCY'S

Ontdek de wereld van Miccy's en laat u meevoeren in de unieke collectie oorbellen en armbanden. Laat u verrassen door het warme en unieke design van onze nieuwste boutique in Antwerpen.

Net als onze oorbellen, is deze boutique een waar kunstwerkje en biedt het een geweldige ervaring vol bijzondere details.

VOLLEDIGE COLLECTIE
MEER DAN 400 UNIEKE OORBELLEN

De Miccy's collectie is sinds het ontstaan van Miccy's in 2012 tot meer dan 400 unieke ontwerpen gegroeid. Ontdek de befaamde Dreams collectie, of verwen uzelf met een cadeau uit de Essentials collectie.

En met een beetje geluk treft u zelfs de exclusieve meesterwerkjes uit de Signature collectie in de boutique aan.

U BENT ONZE GAST
WE VERKOPEN GEEN OORBELLEN, WE BIEDEN EEN GEWELDIGE BELEVENIS

Ons team staat voor u klaar als gids in de wereld van Miccy's. Ze kunnen u alles vertellen over de oorsprong en materialen van elke oorbel. En terwijl u de collectie bewondert maken ze een lekkere kop koffie, thee of zelfs glas prosecco voor u klaar. Uiteraard aangevuld met wat chocolade of canapés.

You are our guest!

HANDWERK
ECHT VAKMANSCHAP

Net als onze oorbellen, is de boutique in Antwerpen volledig met de hand opgebouwd vanuit de mooiste materialen. Een team van meer dan 10 vaklieden hebben een exacte kopie van onze flagship store in de Westfield Mall of the Netherlands vervaardigd.

Kosten noch moeite zijn gespaard om u een geweldige ervaring te laten beleven en welkom te heten in de wereld van Miccy's.

Geniet van de reis!

BEZOEK ONS
GEVESTIGD IN HET HART VAN ANTWERPEN

Onze boetiek is gelegen in één van de meest prestigieuze winkelstraten van Antwerpen naast andere luxe winkels zoals Chanel, Zadig&Voltare, Pinko en Maje en omringd door leuke restaurants en terrasjes.

U vindt voldoende parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarages in de buurt.

plaats:
Schuttershofstraat 25
, 2000 Antwerpen, België.