Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

Zit er garantie op mijn Miccy's sieraden?

De Miccy’s Online Store vervangt fabrieksfouten kosteloos, tot 2 jaar na de oorspronkelijke datum van aankoop. Bewaar uw orderbevestiging/factuur en echtheidscertificaat met uniek nummer, of geef deze door aan degene die het geschenk krijgt, omdat het oorspronkelijke bewijs van aankoop het garantiebewijs is. Als u geen kassabon hebt, is een creditcard- of bankafschrift ook voldoende. Dit is niet van invloed op uw wettelijke rechten. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene Voorwaarden Miccy’s Online Store.

Kunnen mijn Miccy’s sieraden worden gerepareerd?

Als uw Miccy’s sieraden kapot gaan binnen de garantieperiode, dan zal Miccy’s atelier er alles aan doen om het artikel te repareren of vervangen. Wanneer het artikel door eigen toedoen kapot is gegaan of buiten de garantieperiode stuk gaat, kunnen we het artikel vaak ook nog repareren. Hier zitten wel kosten aan verbonden. Neem per mail, atelier@miccys.com contact op met ons atelier over een reparatie.

Mijn sieraden zijn kapot gegaan en ik heb geen kassabon, wat moet ik doen?

Breng uw sieraden naar de Miccy’s Boutique in Westfield-The Mall Of The Netherlands of stuur de sieraden op naar ons atelier. Zij zullen de schade beoordelen en als het te repareren is, zullen zij uw sieraden tegen een betaling voor reparatie opsturen of u kunt het sieraad ophalen in de Boutique.

Wat kan ik doen als ik mijn Miccy’s sieraden kwijtraak of als ze worden gestolen?

De garantie geeft u niet het recht op vervanging of restitutie voor verloren of gestolen voorwerpen. Wij raden het gebruik van de meegeleverde siliconen veiligheidsachterkantjes aan uw oorbellen aan en het is raadzaam uw waardevolle sieraden te verzekeren. Algemene slijtage, misbruik en aanslag vallen niet onder de garantie. Dit is niet van invloed op uw wettelijke rechten.

Mijn sieraden zijn kapot gegaan buiten de garantieperiode, wat kan ik doen?

Breng uw sieraden naar de Miccy’s Boutique. Zij zullen de schade beoordelen en als het te repareren is, zullen zij uw sieraden tegen een betaling voor reparatie ons atelier opsturen. De sieraden mogen ook naar ons atelier verzonden worden. Neem vooraf contact hierover op met het atelier op atelier@miccys.com