Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Onze standaardzendingen worden verstuurd met PostNL. De levertijd voor deze standaard leveringen is binnen Nederland 2-5 dagen. Leveringen naar het buitenland kunnen wat langer duren afhankelijk van het gekozen land.

Waar is mijn bestelling?

Je kunt je bestelling volgen met de track & trace code van PostNL die je per mail hebt ontvangen.

Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten voor standaard levering bij bestellingen onder €150,- zijn €5,-. Voor bestellingen vanaf €150 met standaard levering worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten voor leveringen naar het buitenland zijn afhankelijk van het land van bestemming.

Voor verzending naar België wordt € 5,- per verzending in rekening gebracht.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt verzonden zodra deze in ons atelier met de hand is gemaakt en is ingepakt. Bestellingen op werkdagen voor 15:00u geplaatst en betaald worden dezelfde dag nog verzonden. Als je voor bankoverschrijving als betalingsmethode hebt gekozen, wordt de bestelling verzonden zodra we het factuurbedrag van u hebben ontvangen. Informeer jezelf hierover met de betaalmethoden.

Kan mijn afleveradres afwijken van mijn factuuradres?

Ja, het afleveradres kan verschillen van het factuuradres.

Waar levert de Miccy’s Online Store ?

 

De Miccy’s Online Store levert binnen Nederland en Europe. Voor leveringen buiten Europa kunt u contact met ons opnemen via store@miccys.com