Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

MICHELLE

Dare to be different
ABOUT
FOUNDER & DESIGNER

Michelle de Hoogh is geboren op 13 november 1980 te Tegelen. Een groot deel van haar jonge leven heeft ze in Breda doorgebracht, tot ze ging studeren in Maastricht. Daarna heeft ze afwisselend in Nederland (Den Haag), Italië en de Verenigde Arabische Emiraten gewoond. Tegenwoordig woont ze met haar man en twee jonge kinderen in Dubai.

Michelle is altijd door design en kunst geobsedeerd geweest. Zo heeft ze aan de Kunstacademie van Maastricht gestudeerd en tref je haar regelmatig aan met een schetsboek op haar schoot. Wandelend door oude stadjes in Italië, of juist door een hectisch Shanghai, beide geven haar veel inspiratie voor nieuwe oorbellen. Michelle is niet bang om grenzen op te zoeken of voor het onverwachte. Juist dit maakt haar ontwerpen zo uniek en spraakmakend. Een flamingo, grote citroen of juist een paar konijnen in je oor. Waarom geen popcorn bakje?

Durf jezelf te zijn, dat is wat ze met Miccy's durft uit te stralen.

HOBBIES
EINDELOZE CREATIVITEIT

Zo blij als Michelle wordt van het ontwerpen van nieuwe oorbellen, zo kan ze ook veel plezier beleven aan schilderen. Blijkbaar is haar enthousiasme voor creativiteit ook door haar kinderen opgepikt, want regelmatig zit ze met een kop thee samen met haar kinderen aan een tafel vol met kleurpotloden en schetsboeken.