Het is eindelijk zover - de lente is in volle bloei! Na maanden van kou en somberheid worden we nu verwelkomd door de warme zonnestralen, bloeiende bloemen en een frisse bries. En wat is een betere manier om het seizoen te vieren dan met een oorbel?

Bij Miccy’s zijn we blij om je de voorjaarsoorbellen te presenteren, perfect ontworpen om jou look te laten bloeien tijdens dit prachtige seizoen. Of je nu op zoek bent naar subtiele oorbellen of opvallende statement oorbellen om je outfit compleet te maken, bij Miccy’s hebben we voor elk wat wils.

Laat me je voorstellen aan een paar oorbellen die perfect zijn voor deze lente.

Omarm de zachtheid van het seizoen met onze pastelkleurige oorbellen. Van zachte roze tinten tot subtiele lavendelkleuren. De Lou Lou Pink, Madame Weiskei & Mariposa Pink zijn de perfecte oorbellen hiervoor.

Net zoals de bloemen die in bloei staan, zijn bloemige oorbellen een grote hit deze lente. Dit kunnen oorbellen zijn met bloemmotieven, bloemblaadjes of bloemvormige hangers. Zoals de Orange Freesia, Soft Pink Rosa & Lilac Flower Power oorbellen.

Michelle de Hoogh (owner)
Getagd: News