Klanten service

Als je liever met een echt persoon praat, kun je ons Customer Happiness Team bereiken via e-mail (hieronder).

Hoe kunnen we helpen?

FAQ

Bestellen

Welke maat is het beste voor mij?

Als je niet helemaal zeker weet welke maat voor jou de juiste is, raadpleeg dan onze maattabellen. Deze vind je onder de beschikbare maten voor elk van onze producten.

Can ik mijn bestelling annuleren?

We begrijpen het helemaal, wij veranderen ook wel eens van gedachten! Hoewel we zouden willen dat het anders was, kunnen we een bestelling op dit moment niet wijzigen of annuleren zodra deze is geplaatst. We hopen in de toekomst een annuleringsvenster te kunnen aanbieden.

Mocht het artikel of de artikelen toch niet bevallen, zorg er dan voor dat je ze omruilt voor een voorkeursstijl of retourneert voor een terugbetaling. Ter herinnering: de verzendkosten voor retourzendingen binnen Nederland zijn gratis.

Verzending, Retours en Omruilen

Wij maken gebruik van alle grote vervoerders en lokale koerierspartners. Tijdens het afrekenen wordt u gevraagd om een bezorgmethode te selecteren.

Wat is de verzendings policy?

Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestigingse-mail waarin staat dat ons fulfilmentteam uw bestelling heeft ontvangen. Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mailmelding met uw trackinginformatie. Verzendkosten zijn niet restitueerbaar in geval van retourzendingen.

Verzenden jullie naar het buitenland?

Ja, we verzenden wereldwijd. Verzendkosten zijn van toepassing en worden toegevoegd tijdens het afrekenen.

Get in touch

Heb je vragen over je bestelling, of een algemene vraag?