ARTISANAT

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

ATELIER

Omdat wij geloven in echt handwerk en authenticiteit, zijn onze designs altijd gemaakt in kleine oplages en kunnen ze op speciaal verzoek gepersonaliseerd worden. 

DE BESTE KWALITEIT

We staan niet alleen bekend om onze geweldige ontwerpen, maar ook om de hoge kwaliteit van al onze producten en onze ongeëvenaarde service. We werken alleen maar met premium materialen zoals Swarovski kristal, zoet water parels, leer en veel meer. Alle oorbellen zijn afgewerkt met onderdelen van vol 925 zilver, verguld met 18 karaats goud. De Signature collectie heeft zelfs oorbellen van vol 18 karaats goud. Bij ons tref je geen holle oorhaken, of materialen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Immers, Michelle is zelf super allergisch aangelegd en daarom zijn alle producten nikkel vrij en ontworpen om allergische reactie te voorkomen. Je herkent de echte Miccy’s aan het in de oorhaak ingegraveerde logo.

HANDGEMAAKT

Miccy’s staat vooral bekend om de bijzondere ontwerpen van haar oorbellen. De creativiteit spat er vanaf. Vooral de modellen uit de Dreams Collectie zijn kleine kunstwerkjes, maar altijd met een knipoog. Er is immers nog tijd genoeg om serieus te worden als we ouder zijn….

Lecture