Edelstenen zijn een natuurlijk product en hebben allen hun eigen werking. Edelsteen oorbellen geven je de mogelijkheid om de edelsteen ontzettend dicht bij je te dragen. ZIjn dat ze hun eigen werking hebben, laten ze je ook jouw gevoel spreken. En naast hun werking zijn ze uiteraard stuk voor stuk prachtig met de natuurlijke kleuren. Voor iedere situatie of gemoedstoestand is er een edelsteen. Voel jij je gelukkig? Kun jij wel een extra boost gebruiken voor die presentatie? Of kun jij juist even een kalmerende edelsteen gebruiken? Het kan allemaal! Maar je kunt ook kijken naar welke edelsteen er bij jouw sterrenbeeld past. In dit artikel vertellen wij meer over de edelstenen en hun werking en over hoe jij jouw edelsteen oorbellen kunt combineren met een geweldige outfit! Lees snel verder.  

Edelsteen oorbellen

Edelsteen oorbellen

Edelsteen oorbellen

Oorbellen collectie Vakmanschap

Edelsteen oorbellen met ieder hun eigen look 

Zoals eerder gezegd zijn edelstenen een natuurlijk product. Er is dus geen kunstmatig werk aan de pas gekomen. Hierdoor zal ieder design er anders uitzien. De edelsteen oorbellen zullen allen hun eigen uiterlijk hebben en niet altijd overeenkomen met het plaatje op de website. Maar dan hebben we het over de hele kleine details.

Naast het uiterlijk van de edelstenen, hebben wij ook verschillende ontwerpen in huis met betrekking tot de edelsteen oorbellen. Benieuwd? Neem hiervoor gerust contact met ons op! 

Edelsteen oorbellen in de collectie van Miccy's 

Edelsteen oorbellen, in onze collectie ook wel Gemstone Earrings genoemd, hebben wij in verschillende vormen, maten en kleuren. Dit is een kleine greep uit onze collectie: 

 • Teal Gemstone Hearts: Deze edelsteen oorbel is gemaakt van Amethist en is gemaakt in de vorm van een hart. De perfecte aanvulling voor je nieuwste jurkje en een frisse en romantische uitstraling; 
 • Amazonite Puffs: gemaakt van echte Amazoniet en vormgegeven in blokjes. Met de zachtgroene kleur blazen ze jouw look een nieuw fris leven in! Deze edelsteen oorbellen zijn afgewerkt met 18K gouden munten, maar er kan ook gekozen worden voor een zilveren of (rosé) gouden steker; 
 • Sun's Up: met hun koperen kleur en klein glittertje maken ze jouw outfit helemaal af. Gemaakt van een edelsteen en prachtige ronde vorm, stralen ze elegantie en verfijndheid uit; 
 • Buttercup Gemstone: ze zijn gemaakt van gele jade bloemetjes en maken je direct vrolijk! Met de warme gele kleur zijn ze perfect voor het lente- en zomerseizoen. Deze oorbellen geven subtiel veel kleur aan jouw look.  

  Kijk voor de gehele collectie edelsteen oorbellen in onze webshop! 

  Jij bent onze koningin!

  Elke oorbel uit onze collectie zegt iets over jou, jouw gevoel, je keuze voor kwaliteit en jouw unieke karakter. Net zoals jij is een edelsteen uniek. Stuk voor stuk zijn het kleine kunstwerkjes en zo kun je de oorbellen van Miccy's ook zien. Wij willen het beste voor jou en staan altijd voor je klaar om je te helpen. Wij weten dat jij de edelsteen oorbellen nog het liefst dezelfde dag in huis hebt. Daarom doen wij ons uiterste best om jouw aankoop dezelfde dag nog te maken en te verzenden.  

  Jij bent onze koningin! 

  Oorbellen collectie Vakmanschap