Unieke oorbellen: bijna iedereen is er dol op. Zonder oorbellen mist er gewoonweg iets aan onze outfit. De trends in oorbellen wisselen zo snel, dat je altijd op zoek bent naar unieke oorbellen die op dat moment fashionable zijn. Kijk daarom eens bij de oorbellen van Miccy’s. Stuk voor stuk handgemaakte kunstwerkjes met een knipoog. Wat dacht je bijvoorbeeld van popcorn of citroenen uit de serie Patchart in je oor?

unieke oorbellen

unieke oorbellen

unieke oorbellen

Unieke oorbellen voor elke gelegenheid

Of je nu houdt van gouden oorbellen, oorbellen van krokodillenleer of oorbellen die op duurzame wijze van vlindervleugels zijn gemaakt, je kunt het zo origineel niet bedenken of je vindt het bij Miccy’s. Met onze unieke oorbellen zit je altijd goed. Elk ontwerp heeft namelijk een eigen verhaal. Kies bijvoorbeeld een item uit de Velvet Dreams collectie voor een luxe avond uit of mix en match verschillende opvallende kleuren met oorbellen uit de Resin Collectie. Bij Miccy’s vind je een groot aanbod met de meest prachtige en unieke oorbellen, geschikt voor elke gelegenheid.

Oorbellen collectie Vakmanschap

Unieke oorbellen van hoogwaardige kwaliteit

Allergisch voor nikkel? Geen probleem! Bij Miccy’s vind je alleen unieke oorbellen die gemaakt zijn van materialen die geen allergische reacties kunnen veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leer, Swarovski kristal en zoetwaterparels. Alle oorbellen zijn afgewerkt met onderdelen van vol 925 zilver, verguld met 18 karaats goud. Zeker weten dat je echte unieke oorbellen van Miccy’s in handen hebt? Check dan of het logo van Miccy’s in de oorhaak is gegraveerd.

Bovendien worden alle collecties van Miccy’s met de hand geproduceerd. Er worden hoge eisen gesteld aan de ateliers van over de hele wereld. Zo zijn deze ateliers kinderarbeidvrij en worden de medewerkers op een eerlijke manier beloond. Je hebt dus een product van hoogwaardige kwaliteit in handen dat vervaardigd is in goede werkomstandigheden.

Earparty met de oorbellen van Miccy’s

Iedereen kent tegenwoordig de term earparty. De basis hiervan begint bij het hebben van meerdere gaatjes in je oren. Daarna kun je erop los mixen & matchen met het ruime assortiment aan unieke oorbellen van Micky’s. Heb je één gaatje? Kijk dan onder andere bij onze Gold collectie, waarvan je er prima één kan dragen. Heb je meerdere gaatjes? Wissel dan eens af met verschillende groottes aan oorbellen. Ga bijvoorbeeld voor een Dreams oorbel in het laagste gaatje en bouw omhoog met steeds kleinere unieke oorbellen. Mag het van jou wel wat extravaganter? Kies er dan voor om meerdere grote oorbellen te dragen.

Shop Miccy’s oorbellen online

Oorbellen zijn op veel plekken online te koop. Toch is het altijd de kunst om unieke oorbellen te scoren, want bij elke outfit wil je iets moois dragen. Bekijk daarom op je gemak de collectie van Miccy’s. Ons uitgangspunt is om je altijd als een koningin te behandelen - niet voor niets draagt koningin Máxima veelvuldig onze sieraden én gebruiken onder andere &C, Jan en Beau Monde de oorbellen van Miccy’s voor hun producties - en staan we altijd klaar om je te helpen. Ben je een onderdeel kwijt? Of is er toch iets niet naar wens? Neem contact met ons op en we komen altijd met een passende oplossing.

Oorbellen collectie Vakmanschap