Statement oorbellen zijn de perfecte sieraden om je outfit op te leuken. Gelukkig zijn opvallende oorbellen tegenwoordig zo hip, dat je er niet per se een feestje voor hoeft te hebben. De handgemaakte oorbellen van Miccy’s kun je bijvoorbeeld dragen bij een leuke sweater met spijkerbroek of uiteraard bij een basic little black dress. Een echte sieradenliefhebber heeft altijd een goede set statement oorbellen in haar sieradencollectie!

statement oorbellen

statement oorbellen

statement oorbellen

Welke soorten statement oorbellen zijn er?

Statement oorbellen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij statement denk je meestal aan grote oorbellen, oorringen of creolen. Maar dit is niet altijd het geval. Statement oorbellen vallen op, maar dit kan ook zitten in de kleur, het type hanger of de lengte van de oorbel. Kijk bijvoorbeeld eens bij de limited editions voor een paar olifantenhangers of oorbellen met een indianentooi. Of wat dacht je van felblauwe hangers, oorringen geïnspireerd op engelen of dromerige oorbellen in de collectie Velvet Dreams?

Oorbellen collectie Vakmanschap

Statement oorbellen: een echte must

“Groot, groter, grootst”, is het motto bij statement oorbellen. Wij zetten voor je op een rij waarom deze oorbellen een echte must zijn.

1. Je kunt ze makkelijk combineren
Statement oorbellen zijn veel makkelijker te combineren dan je denkt. Draag ze bijvoorbeeld met een leuk printje of andere opvallende kledingstukken.

2. Je maakt iets bijzonders van je basic outfit
Heb je een mooie zwarte trui of nette grijze of witte blouse? Leuk deze dan op met bijvoorbeeld prachtige gouden oorbellen uit de Gold-collectie.

3. Geen andere sieraden meer nodig
Het kan natuurlijk altijd, maar jouw statement oorbellen trekken zelf al helemaal de aandacht. Een opvallende ketting of armband is dan niet per se nodig.

4. Echt alles is geoorloofd
Alles kan en mag, dus voor elke stijl vind je wel een paar opvallende oorbellen. Van fantasierijke ontwerpen tot oorbellen gemaakt van vlindervleugels en van unieke ontwerpen zoals popcornbakjes, ijsjes en radijsjes tot hangers gemaakt van buffelhoorn, niets is te gek.

Statement oorbellen: handwerk in goede werkomstandigheden

Michelle de Hoogh is het brein achter Miccy’s en ontwerpt zelf alle statement oorbellen. Deze worden met de hand vervaardigd in ateliers van over de hele wereld. De specialisten zijn soms tot wel 8 uur ambachtelijk bezig per paar uit de Dreams collectie.

Al deze ateliers zijn door medewerkers van Miccy’s bezocht, zodat we zeker weten dat de oorbellen onder goede werkomstandigheden worden geproduceerd. Uiteraard is er ook van kinderarbeid geen sprake.

Geef statement oorbellen van Miccy’s cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je geliefde, een feestdag zoals kerst of een andere speciale gelegenheid? Dan is een set statement oorbellen inclusief poetsmiddel een perfect cadeau. Omdat de keuze zo groot is, kun je ook een Miccy’s Gift Card aanschaffen. Voor deze gift card bepaal je zelf de waarde tussen de 10 en 500 euro. Je ontvangt de cadeaubon per e-mail, waarbij je ook leest hoe je deze moet verzilveren. Toch liever een gift card per post? Neem dan contact met ons op.

Oorbellen collectie Vakmanschap