Möchten Sie einige Artikel verschenken? Bitte gehen Sie zum Warenkorb für Geschenkgutscheine.

Kostenloser Versand* innerhalb der Niederlande!
Alle gängigen Kreditkarten, Paypal und iDEAL werden akzeptiert

Met kleurrijke en opvallende oorsieraden completeert koningin Máxima haar look. De stijlvolle royalty draagt met regelmaat artistieke en unieke creaties van Miccy’s. Maxima oorbellen zijn opvallend, maar stijlvol. Hierdoor zijn ze prachtig voor een speciale gelegenheid, maar je kan de oorbellen ook casual dragen. De oorsieraden van Miccy’s Jewelz zijn nikkelvrij, dus ook geschikt voor mensen met een allergie.

Na een staatsbezoek, Koningsdag of werkbezoek wordt de outfit van koningin Máxima uitgebreid besproken. De grote vraag is altijd van welke ontwerpers zij deze keer creaties draagt. De koningin draagt bij meerdere gelegenheden oorbellen van Miccy’s Jewelz. Maxima oorbellen zijn opvallend, kleurrijk, maar bovenal uniek. Het is onze passie om iets artistieks en unieks te maken. Van sommige modellen zijn maar twee sets in omloop. Dus de kans is heel erg klein dat een collega of een vriendin precies dezelfde oorhangers heeft.

Maxima oorbellen

Maxima oorbellen

Maxima oorbellen

Oorbellen collectie Vakmanschap

Maxima oorbellen

Dat de mooie, stijlvolle en kleurrijke oorsieraden van koningin Máxima alleen voor royals en andere steenrijke vrouwen zijn is één van de grootste misvattingen. Jij kan ook met een creatie van Miccy’s rondlopen. Sommige Maxima oorbellen komen van de hand van Michelle de Hoogh, oprichter van Miccy’s Jewelz. Voor een ieder zit er in onze collectie wel een creatie die bij haar past.

Collecties

De Essentials collectie heeft alles wat je nodig hebt. Deze oorbellen zijn mooi om dagelijks te dragen, maar kunnen ook de geweldige finishing touch zijn bij een cocktailjurk. Met de oorsieraden uit onze Dreams collectie voelt het alsof je in een droom zit. Bijzondere creaties zoals alpaca’s, olifanten en pauwenveren maken deel uit van deze bijzondere collectie. De creativiteit spat er vanaf. Het zijn kleine kunstwerkjes, maar altijd met een knipoog. Deze handgemaakte, beeldschone ontwerpen laten je speciaal voelen. De Patchart hangers maken deel uit van de Dreams collectie. Deze geweldige, fantasierijke ontwerpen zijn uniek en volledig handgemaakt.

Wat typeert koningin Maxima oorbellen?

De oorsieraden van onze koningin zijn niet duur en onbetaalbaar. Maxima oorbellen met een koninklijke uitstraling zijn er ook voor jou. Oorbellen draag je vaker dan één keer en ze matchen bij verschillende outfits. Voor de variatie is het aan te raden meerdere sets te hebben. Door de variatie aan oorhangers valt het soms niet op dat je sommige sets al jaren hebt. Koningin Máxima draagt bij officiële gelegenheden soms ook oorhangers die zij jarengeleden ook droeg.

Service en kwaliteit

Miccy’s Jewelz staat niet alleen bekend om de Maxima oorbellen en alle andere bijzondere ontwerpen. De hoge kwaliteit van onze producten, service en vakmanschap worden geroemd. Miccy’s werkt met alleen maar premium materialen zoals Swarovski kristal, zoet water parels en leer. Alle oorbellen zijn afgewerkt met onderdelen van vol 925 zilver, verguld met 18 karaats goud. Bij ons tref je geen holle oorhaken of materialen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Je herkent de echte Miccy’s aan het in de oorhaak ingegraveerde logo.

Wil jij meer informatie over Maxima oorbellen of ben je benieuwd naar andere prachtige Miccy’s? Bekijk dan de verschillende oorbellen van Miccy’s Jewelz. Het is een groots compliment wanneer een stijlicoon als koningin Maxima jouw creaties draagt. Dat geldt voor een oorbellenmaakster net zo goed als voor een modeontwerper. Miccy’s Jewelz is vernoemd naar oprichtster Michelle de Hoogh. Ze begon zelf oorbellen te ontwerpen nadat ze merkte dat ze allergisch was voor oorbellen die niet goud of zilver waren. Michelle haar vriendinnen reageerden enthousiast op haar creaties. Dat was het begin van Miccy’s Jewelz.

Oorbellen collectie Vakmanschap