Möchten Sie einige Artikel verschenken? Bitte gehen Sie zum Warenkorb für Geschenkgutscheine.

Kostenloser Versand* innerhalb der Niederlande!
Alle gängigen Kreditkarten, Paypal und iDEAL werden akzeptiert

Oorbellen zijn de perfecte finishing touch van jouw gezicht. Met de juiste oorbellen heb je nauwelijks nog make-up nodig. Sterker nog, een eenvoudige outfit in combinatie met de mooie handgemaakte oorbellen is al voldoende om een verpletterende indruk te maken. Waarom handgemaakte oorbellen? Deze zijn opvallend en verfijnd tegelijk. Tenminste, die van Miccy’s Jewelz zijn dat. Dit zijn niet zomaar oorbellen, maar heuse modestatements.

Handgemaakte oorbellen van uitmuntende kwaliteit

Ken je die handgemaakte oorbellen die vlekken op je huid afgeven of na vijf keer dragen stuk gaan? Daar hoef je bij Miccy’s Jewelz niet bang voor te zijn. Miccy’s Jewelz maakt handgemaakte oorbellen van uitmuntende kwaliteit. De oorbellen worden steeds afgewerkt met 925 zilver als basis en een laagje 18 karaat geel goud daar overheen. Verder gebruiken we hoogstaand patchwork, heldere kristallen, echt buffelhoorn en hoogwaardige harsen. Een materiaal dat niet in onze handgemaakte oorbellen terugkomt, is nikkel. Ook andere allergenen die allergische reacties kunnen opwekken, vind je in onze handgemaakte oorbellen niet terug.

Bekijk onze oorbellen

Handgemaakte oorbellen in allerlei vormen en kleuren

Het leuke van handgemaakte oorbellen is dat je er echt alle kanten mee op kunt. Er is altijd een perfecte oorbel voor iedere situatie en iedere outfit. Miccy’s heeft handgemaakte oorbellen in alle vormen en kleuren, steeds verwerkt in een gedurfd ontwerp. Je vindt er nieuwe trends en ook klassieke vormen, verwerkt in een verrassend design. Welke uitstraling kies jij vandaag? Een kleurrijke, maar toch chique? Check de Louis XIV Blue. Een vrolijke en spontane? Starstruck! Of een wat meer ingetogen, elegante? Kies er dan één uit de Petite-lijn, zoals de Lilac Caviar.

Waar de inspiratie van onze handgemaakte oorbellen vandaan komt

Je ziet, er zijn ontzettend veel verschillende handgemaakte oorbellen met ieder een eigen uitstraling en verhaal. De inspiratie hiervoor komt werkelijk overal vandaan. In het dagelijks leven komen we van alles tegen wat ons inspireert om voor bepaalde vormen, kleuren of materialen te kiezen. Soms halen we de inspiratie voor onze handgemaakte oorbellen uit het buitenland. Uit Córdoba, Spanje bijvoorbeeld. De bogen van de plaatselijke Mezquita moskee liggen aan de basis van onze Mezquita Blue Dream oorbellen. Ook de natuur en dieren zijn belangrijke inspiratiebronnen voor Miccy’s Jewelz. Kijk bijvoorbeeld naar de Azizi Tortoise oorbellen, gebaseerd op de Azizi-schildpad.

Handgemaakte oorbellen, een super leuk cadeau!

Van al dat moois kun je zelf genieten – en dat moet je ook zeker volop doen! – maar natuurlijk kun je er ook anderen een groot plezier mee doen. Je moeder, je zus of je vriendin bijvoorbeeld. Verras haar met prachtige handgemaakte oorbellen die echt bij haar passen. Miccy’s Jewelz zorgt voor een mooie cadeauverpakking en een persoonlijk berichtje erbij.

Zo gaan jouw handgemaakte oorbellen nóg langer mee

Natuurlijk wil je dat jouw handgemaakte oorbellen zo lang mogelijk meegaan. Sommige sieraden kunnen na enige tijd hun glans wat verliezen, bijvoorbeeld door een hoge luchtvochtigheid of het zwavelgehalte in je huid. Gelukkig zijn Miccy’s oorbellen van dermate hoge kwaliteit dat je er jarenlang van kunt blijven genieten. En heb je toch een keertje last van oxidatie of vuil? Dan laat je ze met Coat & Shine snel weer terug glanzen. Breng een druppeltje Coat & Shine aan met de bijgeleverde doek en je kunt er weer jaren tegenaan.

Bekijk onze oorbellen