Erg vrouwelijk, elegant en laten jouw persoonlijkheid spreken. Druppel oorbellen passen bij iedere outfit en kunnen jouw look tot in de puntjes afmaken. Jezelf zijn en dit uitdragen door middel van een subtiele toevoeging aan jouw outfit. Onze druppel oorbellen zijn allen met liefde en door onze eigen hand gemaakt. Kan jouw look net dat extraatje gebruiken en wil jij stiekem dezelfde oorbellen als onze koningin Maxima dragen? Neem dan een kijkje in onze webshop. In dit artikel laten wij jou kennismaken met druppel oorbellen en vertellen wij je waarom jij deze aan jouw eigen collectie zou moeten toevoegen. Lees snel verder.

Druppel oorbellen

Druppel oorbellen

Druppel oorbellen

Oorbellen collectie Vakmanschap

Druppel oorbellen zijn een echte eyecatcher

Met de druppel oorbellen van Miccy's weet jij de hoofden om te draaien overal waar jij komt. Het moment waarop jij je oorbellen in doet, voelt het als een sprookje. Van een speciaal moment zoals een bruiloft van je beste vriendin of van een simpel boodschappenrondje. Met de druppel oorbellen maak jij van iedere gelegenheid gebruik om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen.

In onze ruime collectie zit er altijd wel een oorbel bij die past bij jouw wensen en smaak voor iedere look. Of je nu kiest voor een zomerse pastel outfit of een classy look voor het kerstdiner met de familie. Onze oorbellen hebben verschillende afwerkingen en meerdere formaties. Zo kun jij kiezen voor een outline van de druppel voor een mooie druppel met bijzondere oorsteker. Druppel oorbellen laten je stralen en hangen sierlijk om jouw gezicht.

Druppel oorbellen voor welke gezichtsvorm?  

Het is je vast wel eens opgevallen dat er meerdere gezichtsvormen zijn. Je beste vriendin draagt vol trots net dat ene leuke montuur van bril, maar jou staat hij niet zo goed. Dat is precies zo met het kiezen en dragen van oorbellen.

Zo kun jij bijvoorbeeld één van onderstaande vormen hebben:

 • Hartvormig gezicht;
 • Lang gezicht;
 • Rond gezicht;
 • Vierkant gezicht;
 • Ovaal gezicht.

  Bij een vierkant gezicht past bijvoorbeeld een subtiele ronde oorbel. Bij een hartvormig gezicht passen de druppel oorbellen heel goed qua vorm. Uiteindelijk zijn dit enkel vormverhoudingen en moet je vooral zeker dragen waar jij je goed bij voelt! Wij vinden dat druppel oorbellen altijd kunnen en dat jij altijd jezelf moet durven zijn. Daar staan de oorbellen van Miccy's voor.  

  Miccy's handgemaakte druppel oorbellen (inter)nationaal

  Miccy's staat vooral bekend om de bijzondere ontwerpen van haar oorbellen. De creativiteit spat ervan af! Maar naast het design, vinden wij de kwaliteit ook uiterst belangrijk. Alles het beste materiaal is goed genoeg. Dit betekent ook dat we ervoor hebben gezorgd dat de oorbellen geen allergische reacties kunnen veroorzaken. Bij het ontwerpen van de oorbellen, wordt er rekening gehouden met de materialen die worden gebruikt. Op deze manier willen wij het voor iedereen mogelijk maken om zichzelf te kunnen uiten met waanzinnige druppel oorbellen.

  Onze collectie wordt verkocht in Nederland, Dubai en in nog veel meer landen en daar zijn wij trots op! Onze oprichtster Michelle, woont zelf in de Verenigde Arabische Emiraten en haalt de inspiratie onder andere daar vandaan. Wil jij anderen inspireren? Wees jezelf en durf dat uit te stralen, dat werkt aanstekelijk voor anderen. Koop snel jouw authentieke druppel oorbellen!

  Oorbellen collectie Vakmanschap