Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Geen verzendkosten binnen Nederland* !
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

MOEDERDAG 2022

De kans om jouw mama te laten zien hoeveel jij van haar houdt!
MAMA
WESTFIELD, MALL OF THE NETHERLANDS
Zonder jouw mama zou het allemaal niet hetzelfde zijn. Denk eens aan al die dierbare momenten: de keren dat ze voor je zorgde toen je ziek was; ze speciaal voor jou je lievelingseten maakte omdat je er doorheen zat; toen ze op de kinderen paste omdat jij samen met je geliefde er even op uit wilde. Deze momenten zijn onbetaalbaar. Zet je moeder daarom deze speciale dag in het zonnetje!
MOEDERDAG
VOOR ALLE MOEDERS
Omdat Moederdag voor alle belangrijke vrouwen in je leven is, mogen naast mama's alle oma's, schoonmoeders, tantes, peettantes natuurlijk niet worden vergeten. Pak dit jaar uit en geef deze bijzondere vrouwen een mooi sieraad cadeau! Bij Miccy's hebben we een uitgebreide collectie oorbellen voor speciale dagen als deze. Van casual tot opvallende statement oorbellen voor iedere vrouw is een passend ontwerp te vinden in de Online Store of in onze Boutique.
GIFT
PERSOONLIJK CADEAU
Een mooie bos bloemen doet het natuurlijk altijd goed, maar wat dacht je van een paar oorbellen dat er perfect bij past? Met de oorbellen uit onze nieuwe collectie, zoals de Hibiscus of de Lilium, maak je dat prachtige bloemboeket helemaal af. Hoe dat ook moet het een dag worden om niet te vergeten.
MOEDERDAG COLLECTIE
SHOP ONLINE NOW
Nederlands