Wil je Miccy's cadeau doen? Klik dan door naar onze CADEAUBONNEN.

Aankopen van meer dan €150 gratis verzonden binnen Nederland!
Shop met iDEAL, Creditcard of Paypal

Exclusieve Black Friday Pre-Sale!

Alleen op uitnodiging | tot wel 35% korting | Beperkte tijd en voorraad

Een unieke kans om je favoriete Miccy's tegen zeer aantrekkelijke prijzen te bemachtigen!

  • Tot 35% korting op geselecteerde oorbellen!
  • Koop een armband, krijg gratis een extra lycra bandje in kleur naar keuze
  • Ontvang een gratis armband bij aankoop van geselecteerde sets oorbellen uit onze Patchart-collectie
  • Ontvang een gratis set Miccy's Golden Bow (XS) oorbellen bij elke aankoop van geselecteerde items uit onze Gold-collectie

De Black-Friday Pre-Sale aanbiedingen zijn alleen van toepassing voor personen die zich hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Zorg er daarom voor dat u inlogt op uw account voordat u uw aankoop voltooit. Kortingen worden toegepast bij het uitchecken.

Miccy's hoopt dat u zult genieten van onze Black Friday- en Black Friday-pre-sale-aanbiedingen. We willen u echter graag wat belangrijke informatie geven over de beperkingen voor Black Friday-aanbiedingen. Deze beperkingen zijn van toepassing op alle Black Friday-promoties en deals die worden aangeboden door Miccy's Jewelz Europe.

Black Friday is een langverwacht winkelevenement waar klanten kunnen genieten van aanzienlijke kortingen en speciale aanbiedingen. Het is echter belangrijk op te merken dat er bepaalde beperkingen en voorwaarden zijn die van toepassing zijn op deze promoties.

Houd er ten eerste rekening mee dat Black Friday-aanbiedingen slechts voor een beperkte tijd geldig zijn. De specifieke duur van de actie wordt duidelijk vermeld op onze website en promotiemateriaal. Het is van cruciaal belang om uw aankoop binnen het aangegeven tijdsbestek te doen om te profiteren van de kortingsprijzen.

Voor 2023 gelden de volgende tijdsloten:

  • Black Friday Pre-sale: van 6 november 2023 tot en met 25 november 2023
  • Black Friday: van 20 november 2023 tot en met 25 november 2023

De Black Friday- en Black Friday-voorverkoopaanbiedingen zijn alleen van toepassing op geselecteerde artikelen. Miccy's behoudt zich alle rechten voor om de selectie van deze artikelen te wijzigen tijdens de Black Friday- en Black Friday-voorverkoopperiodes.

Houd er rekening mee dat Black Friday-aanbiedingen afhankelijk zijn van beschikbaarheid. Door de grote vraag in deze periode kunnen bepaalde producten snel uitverkocht raken. We raden u aan uw aankoop zo vroeg mogelijk te doen om de gewenste artikelen veilig te stellen.

Houd er bovendien rekening mee dat Black Friday-aanbiedingen niet kunnen worden gecombineerd met andere promoties of kortingen. Dit betekent dat je niet meerdere kortingscodes of vouchers kunt gebruiken in combinatie met de Black Friday deals. Er kan slechts één promotie per bestelling worden toegepast.

Houd er bovendien rekening mee dat alle Black Friday- en Black Friday-voorverkoopaanbiedingen alleen van toepassing zijn tijdens de bovengenoemde periode. Voor retourzendingen of omruilingen buiten deze periodes wordt het betaalde bedrag terugbetaald of toegepast. Als zodanig zijn de kortingen die worden gegeven tijdens de Black Friday- en Black Friday-voorverkoopperiodes niet van toepassing op producten die buiten deze periodes als ruil zijn gekocht. Ons standaard restitutiebeleid is niet van toepassing op Black Friday-aanbiedingen. Als zodanig kunnen we geen kortingen honoreren op producten die vóór de Black Friday- en Black Friday-voorverkoopperiodes zijn gekocht. We raden je aan om je bestelling zorgvuldig te controleren voordat je de aankoop voltooit, om er zeker van te zijn dat je de juiste artikelen hebt geselecteerd.

Houd er ten slotte rekening mee dat de verzendtijden voor Black Friday-bestellingen iets langer kunnen zijn dan normaal. Vanwege het grote aantal bestellingen in deze periode werkt ons team er hard aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. We stellen uw geduld en begrip op prijs.

Bij Miccy's Jewelz Europe streven we ernaar om onze klanten uitzonderlijke producten en diensten te bieden. We hopen dat deze beperkingen voor Black Friday-aanbiedingen u helpen weloverwogen beslissingen te nemen en een naadloze winkelervaring te hebben. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.